Πλάτων Φράγκος : Μόνο τον Θεό φοβάμαι…κανέναν και τίποτε άλλο ! (ΒΙΝΤΕΟ)

 Πλάτων Φράγκος : Μόνο τον Θεό φοβάμαι…κανέναν και τίποτε άλλο ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην 135 Σμηναρχία Μάχης στη Σκύρο έχει χτυπήσει συναγερμός (scrable). Ιπτάμενοι και Τεχνικοί της 336 μοίρας “ΟΛΥΜΠΟΣ” τρέχουνε στα shelter των αεροσκαφών… Η καλύπτρα κλείνει και τα αεροσκάφη τροχοδρομούν για να πάρουν θέση για απογείωση.

Αυτό συνέβη όταν η κάμερα του OPEN βρισκόταν εκεί για τις ανάγκες του ρεπορτάζ, δύο Τούρκικα αεροσκάφη παραβίασαν το FIR Αθηνών και αμέσως δόθηκε εντολή για άμεση απογείωση.

Είμαστε σε καθημερινή ετοιμότητα να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε απειλή. Το ηθικό του κόσμου και των στελεχών είναι υψηλότατο, υπερέχουμε σε όλα… Αυτό δήλωσε ο Διοικητής της 135 Σμηναρχίας Μάχης Σμήναρχος (Ι) Νικόλαος Γιαπράκας.

Χειριστής F-16 Block 52 Advance Πλάτων Φράγκος
Είμαστε εκπαιδευμένοι να φτάνουμε στα όριά μας και γι αυτό είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας και τα κυριαρχικά της δικαιώματα !

Έρχεται ένας απρόσκλητος επισκέπτης, κι εγώ είμαι εκεί για να του δείξω ότι είναι απρόσκλητος και θα πρέπει να επιστρέψει πίσω στη χώρα του…Οι προκλήσεις είναι αρκετές όποτε υπάρχουν, μας δίνεται εντολή να απογειωθούμε, απογειωνόμαστε και κοιτάμε να τις αντιμετωπίσουμε.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *