Σε σύσκεψη για θέματα Αμυντικών Εξοπλισμών ο Νικόλαος Χαρδαλιάς στο Βερολίνο

 Σε σύσκεψη για θέματα Αμυντικών Εξοπλισμών ο Νικόλαος Χαρδαλιάς στο Βερολίνο

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Χαρδαλιάς στη Γερμανία με την Πρέσβη κ. Μάρα Μαρινάκη. Ο κ. Χαρδαλιάς επίσης συμμετείχε σε σύσκεψη που διοργανώθηκε από το  Ομοσπονδιακό Υπουργείο εθνικής  Άμυνας με αντικείμενο τους Αμυντικούς Εξοπλισμούς…

 Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, συμμετείχε χθες, Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022, στη σύσκεψη που διοργάνωσε το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Άμυνας στο Βερολίνο, για θέματα αμυντικών εξοπλισμών, συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Αντιναύαρχο (Μ) ε.α. Αριστείδη Αλεξόπουλο ΠΝ.

Πέραν της φιλοξενούσας χώρας στη σύσκεψη συμμετείχαν εθνικές αντιπροσωπείες από την Ελλάδα, την Αυστρία, την Κροατία, την Τσεχία, τη Δανία, την Ουγγαρία, την Ιταλία, τη Λιθουανία, την Ολλανδία, την Πολωνία, τη Σλοβακία, τη Σουηδία και την Ελβετία.

Στο περιθώριο της σύσκεψης ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας πραγματοποίησε συναντήσεις με τον Γερμανό ομόλογό του κ. Benedikt Zimmer, τον Γενικό Διευθυντή Εξοπλισμών του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Άμυνας της Γερμανίας Αντιναύαρχο Carsten Stawitzki και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Άμυνας της Ιταλίας Αντιστράτηγο Luciano Portolano.

Επίσης, ο κ. Χαρδαλιάς επισκέφθηκε την Ελληνική Πρεσβεία στο Βερολίνο, όπου συναντήθηκε με την Πρέσβυ κ. Μάρα Μαρινάκη. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν οι περιφερειακές και διεθνείς εξελίξεις από την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *