15η Εκπαιδευτική Σειρά του Διακλαδικού Σχολείου Διαλειτουργικότητας, Ποιότητας και Στοχοθεσίας σε υβριδική μορφή

 15η Εκπαιδευτική Σειρά του Διακλαδικού Σχολείου Διαλειτουργικότητας, Ποιότητας και Στοχοθεσίας σε υβριδική μορφή

Από την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 03 Νοεμβρίου 2023 το ΓΕΕΘΑ οργάνωσε και διεξήγαγε την 15η Εκπαιδευτική Σειρά του Διακλαδικού Σχολείου Διαλειτουργικότητας, Ποιότητας και Στοχοθεσίας σε υβριδική μορφή (φυσική παρουσία και παράλληλη τηλεκπαίδευση).

Στην εκπαίδευση συμμετείχαν 91 στελέχη από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το Υπουργείο Υγείας, το ΓΕΕΘΑ, τα Γενικά Επιτελεία των Κλάδων των ΕΔ, τα Σώματα Ασφαλείας και το ΓΕΕΦ.
Σκοπός του Σχολείου ήταν η εξοικείωση των συμμετεχόντων με τις βασικές αρχές της διαλειτουργικότητας και του ελέγχου ποιότητας, καθώς και η εμπέδωση των διαδικασιών της τυποποίησης. Εκπαιδευτικό προσωπικό για την υλοποίηση του Σχολείου διέθεσαν το ΥΠΕΘΑ, το Υπουργείο Υγείας, το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, το ΓΕΕΘΑ, το ΓΕΣ καθώς και ο Ελληνικός Οργανισμός Τυποποίησης (ΕΛΟΤ).

Η εν λόγω εκπαίδευση συμβάλλει στην ενίσχυση της διαλειτουργικότητας μεταξύ των Κλάδων και φορέων των Ενόπλων Δυνάμεων, όπως και του κρατικού μηχανισμού, μέσω της παροχής τεχνογνωσίας επί των διαδικασιών τυποποίησης, ποιότητας και στοχοθεσίας, στις οποίες βασίζεται σημαντικό μέρος του έργου τους.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *