Συνάντηση Α/ΓΕΕΘΑ με τον Πρόεδρο της Κρητικής Ομοσπονδίας της Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας

 Συνάντηση Α/ΓΕΕΘΑ με τον Πρόεδρο της Κρητικής Ομοσπονδίας της Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος με τον Πρόεδρο της Κρητικής Ομοσπονδίας της Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδία. Ο Αρχηγός εξήρε το έργο για τις δραστηριότητες που διεξάγονται κάθε χρόνο στην Κρήτη για τη μάχη της Κρήτης καθώς οι Ένοπλες Δυνάμεις συμμετάσχουν σε αυτές 

Την Τρίτη 26 Ιουλίου 2022 ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Πρόεδρο της Κρητικής Ομοσπονδίας Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας (K.O.A.N.Z.) κ. Αντώνη Τσουρδαλάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ τον συνεχάρη για το έργο και τις ιδιαίτερα σημαντικές δραστηριότητες της K.O.A.N.Z., μεταξύ των οποίων και οι εκδηλώσεις μνήμης της επετείου της Μάχης της Κρήτης που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στην Αυστραλία, στις οποίες συμμετέχει αντιπροσωπεία των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με επικεφαλής τον Υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ. Επίσης αναφέρθηκαν στους ιστορικούς δεσμούς μεταξύ Ελλάδος και Αυστραλίας, καθώς και στην αξία και στον ρόλο του ομογενειακού Ελληνισμού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *