Η ΕΑΒ παρέδωσε 2000 δομικά συγκροτήματα για C-130J !

 Η ΕΑΒ παρέδωσε 2000 δομικά συγκροτήματα για C-130J !

Μια σημαντική στιγμή για την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία είναι η σημερινή ημέρα καθώς έφερε εις πέρας το έργο 2000 των δομικών συγκροτημάτων C-130J και τα παρέδωσε στην Lockheed Martin. 

Σε ανακοίνωση της η ΕΑΒ ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία για την εκτέλεση του προγράμματος την Αμερικάνικη Κατασκευάστρια Εταιρεία…

Δελτίο Τύπου ΕΑΒ :

Ημέρα-ορόσημο η σημερινή για την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ), καθώς παρέδωσε στην κατασκευάστρια εταιρεία Lockheed Martin Aeronautics το 2.000 στό δομικό συγκρότημα (regulated assembly) του μεταγωγικού αεροσκάφους C-130J Super Hercules, χωρίς κανένα απολύτως ποιοτικό εύρημα ή σφάλμα.

Η κατασκευή των regulated assemblies είναι μέρος του προγράμματος συμπαραγωγής μειζόνων συγκροτημάτων του αεροσκάφους που έχει αναλάβει η ΕΑΒ ως μοναδικός προμηθευτής των πελατών της Lockheed Martin Aeronautics παγκοσμίως από το 2010.

Με αφορμή τη σημερινή παράδοση επιβεβαιώνεται για άλλη μία φορά η εμπιστοσύνη της Lockheed Martin Aeronautics στην υψηλή τεχνογνωσία που διαθέτει η ΕΑΒ, στον επαγγελματισμό και στην αφοσίωση του ανθρώπινου δυναμικού της.

Η Διοίκηση ευχαριστεί ιδιαίτερα την ομάδα εκτέλεσης του προγράμματος της ΕΑΒ, που εργάζεται με απόλυτη προσήλωση για την ποιοτικά άρτια και εμπρόθεσμη παράδοση των τμημάτων C-130J στο εργοστάσιο της Lockheed Martin Aeronautics στη Marietta της Georgia των ΗΠΑ.

Τα επιτεύγματα της Εταιρείας, όπως το σημερινό, είναι αποτέλεσμα του εξαιρετικού ανθρώπινου δυναμικού της Εταιρείας και της καλής φήμης που έχει οικοδομήσει διαχρονικά. Και η πιο τρανή απόδειξη αυτού είναι ότι, μετά και τη σημερινή παράδοση, 285 C130J σε όλο τον κόσμο θα πετούν με ενσωματωμένα τα υποσυγκροτήματα της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *