14η Εκπαιδευτική Σειρά Διακλαδικού Σχολείου Διαλειτουργικότητας Ποιότητας και Στοχοθεσίας

 14η Εκπαιδευτική Σειρά Διακλαδικού Σχολείου  Διαλειτουργικότητας Ποιότητας και Στοχοθεσίας

Από την Δευτέρα 01 έως την Παρασκευή 04 Νοεμβρίου 2022 το ΓΕΕΘΑ οργάνωσε και διεξήγαγε την 14η Εκπαιδευτική Σειρά του Διακλαδικού Σχολείου Διαλειτουργικότητας, Ποιότητας και Στοχοθεσίας σε υβριδική μορφή (περιορισμένη φυσική παρουσία και παράλληλη τηλεκπαίδευση), προκειμένου να είναι δυνατή και η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή προσωπικού από τις ακριτικές περιοχές της Χώρας.

Στην εκπαίδευση συμμετείχαν 90 στελέχη από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το ΓΕΕΘΑ, τα Γενικά Επιτελεία των Κλάδων των ΕΔ, τα Σώματα Ασφαλείας και την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Σκοπός του Σχολείου ήταν η εξοικείωση των συμμετεχόντων με τις βασικές αρχές της διαλειτουργικότητας και του ελέγχου ποιότητας, καθώς και η εμπέδωση των διαδικασιών της τυποποίησης. Το εκπαιδευτικό προσωπικό προερχόταν από το ΥΠΕΘΑ, το ΓΕΕΘΑ, το ΓΕΣ καθώς και από αρμόδιους φορείς τυποποίησης και ποιότητας, όπως ο Ελληνικός Οργανισμός Τυποποίησης (ΕΛΟΤ) και το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.).

Η εν λόγω εκπαίδευση συμβάλλει στην ενίσχυση της διαλειτουργικότητας μεταξύ των Κλάδων και φορέων των Ενόπλων Δυνάμεων, όπως και του κρατικού μηχανισμού, μέσω της παροχής τεχνογνωσίας επί των διαδικασιών τυποποίησης, ποιότητας και στοχοθεσίας, στις οποίες βασίζεται σημαντικό μέρος του έργου τους.

Δείτε φωτογραφίες

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *