Επίσκεψη 21 Ομογενών Ενήλικων Μαθητών του θερινού σχολείου της Παμμεσηνιακής Ομοσπονδίας Αμερικής και Καναδά στην 120 ΠΕΑ

 Επίσκεψη 21 Ομογενών Ενήλικων Μαθητών του θερινού σχολείου της Παμμεσηνιακής Ομοσπονδίας Αμερικής και Καναδά στην 120 ΠΕΑ

Την Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013, πραγματοποιήθηκε επίσημη επίσκεψη στην 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος (ΠΕΑ) στην Καλαμάτα, 21 Ομογενών Ενήλικων μαθητών του θερινού σχολείου της Παμμεσηνιακής Ομοσπονδίας Αμερικής και Καναδά.

Επικεφαλής του σχολείου ήταν η επιστημονική υπεύθυνος, Καθηγήτρια κ. Γεωργία Ξανθάκη Καραμάνου, Πρόεδρος του Τμήματος Φιλολογίας Καλαμάτας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, η οποία συνοδευόταν από τις Επίκουρες Καθηγήτριες, κ. Ελένη Βολονάκη και κ. Σοφία Καπετανάκη. Επίσης, παρευρέθηκαν οι ομογενείς συνοδοί δάσκαλοι των σπουδαστών κ. Ποντκοβιρώφ Νανούσκα από την Ουκρανία και κ. Βάσσου Βίβιαν από τον Καναδά.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιελάμβανε σύντομη αδιαβάθμητη ενημέρωση για την αποστολή και το έργο της Μονάδας, περιήγηση στην πίστα Τ-2E, πίστα Τ-6A, φωτογράφηση με Αεροσκάφη των δύο τύπων, επίδειξη με γεράκι από την Ομάδα Εκφοβισμού Πτηνών (ΟΜΕΠ), επίσκεψη στους χώρους του Σμήνους Εκπαίδευσης Εδάφους Τ-6 (F/S) και της 364 Μοίρας Εκπαίδευσης Αέρος με σχετική ενημέρωση από τον Διοικητή της Μοίρας και επίδοση αναμνηστικής πλακέτας από τον Διοικητή της Πτέρυγας.

Πηγή: http://www.haf.gr/el/news.asp?id=7922

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *