Τελετή εγκαινίων του Βρεφονηπιακού Σταθμού Αλεξανδρούπολης

 Τελετή εγκαινίων του Βρεφονηπιακού Σταθμού Αλεξανδρούπολης

Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση, η τελετή εγκαινίων του Βρεφονηπιακού Σταθμού Αλεξανδρούπολης, ο οποίος κατασκευάστηκε κατόπιν δωρεάς του Ιδρύματος Βασιλείου Γ. Μελά .

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ιδρύματος κ. Γεώργιος Μελάς συνοδευόμενος από Μέλη της Επιτροπής, ο Διοικητής του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ «ΘΡΑΚΗ») Αντιστράτηγος Ιωάννης Τσιόπλος, ο Διοικητής της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού (ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ «ΕΒΡΟΥ») Υποστράτηγος Παναγιώτης Καβιδόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης κ. Γεώργιος Καϊσάς και ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης Πατήρ Ειρηναίος.

Ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός, ο οποίος φιλοξενείται στο Στρατόπεδο «ΕΦ. ΑΝΘΛΓΟΥ (ΠΖ) ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΤΣΟΥΚΑ», είναι πλήρως εφοδιασμένος με όλα τα απαραίτητα για τη λειτουργία του μέσα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες παιδιών προσχολικής ηλικίας και προστίθεται στους ήδη υπάρχοντες 23 βρεφονηπιακούς σταθμούς του Στρατού Ξηράς.

Δείτε φωτογραφίες

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *