251 ΓΝΑ και <<ΓΑΛΙΛΑΙΑ>> : Παροχή φροντίδας σε ογκολογικούς ασθενείς

 251 ΓΝΑ και  : Παροχή φροντίδας σε ογκολογικούς ασθενείς

Συνάντηση είχε ο Υπαρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Υποπτέραρχος (Ι) Δημοσθένης Γρηγοριάδης με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Υγειονομικού του ΓΕΑ Υποπτεράρχου (ΥΙ) Παναγιώτη Κωστόπουλου. Σκοπός της συνάντησης είναι η συνεργασία μεταξύ 251 ΓΝΑ και η Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής…

Τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2022, πραγματοποιήθηκε στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (251ΓΝΑ), παρουσία του Υπαρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Υποπτέραρχου (Ι) Δημοσθένη Γρηγοριάδη και του Διευθυντή της Διεύθυνσης Υγειονομικού του ΓΕΑ, Υποπτέραρχου (ΥΙ) Παναγιώτη Κωστόπουλου, η υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του 251ΓΝΑ και της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής.

Το Μνημόνιο Συνεργασίας, το οποίο αφορά σε παροχή φροντίδας σε ογκολογικούς ασθενείς της Ογκολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου, υπέγραψαν, ο Διοικητής του 251ΓΝΑ, Ταξίαρχος (ΥΙ) Κωνσταντίνος Γεωργανάς και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαος.

Δείτε φωτογραφίες

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *