Συνάντηση Α/ΓΕΕΘΑ με Ισραηλινούς Εκπροσώπους της Rafael Advanced Defence Systems Ltd & Aeronautics Group

 Συνάντηση Α/ΓΕΕΘΑ με Ισραηλινούς Εκπροσώπους της Rafael Advanced Defence Systems Ltd & Aeronautics Group

Την Τετάρτη 06 Ιουλίου 2022, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος πραγματοποίησε επίσημη  συνάντηση στο γραφείο του με εκπροσώπους Ισραηλινών εταιρειών ως ακολούθως :

Τον αντιπρόεδρο της εταιρείας Rafael Advanced Defense Systems Ltd στον τομέα Cyber Space & Intelligence Directorate – CSI, Air & C4ISR Systems Division General (Res.) Eli Ben-Meir.

Τον πρόεδρο και CEO της εταιρείας Aeronautics Group κ. Mosche Elazar, ο οποίος συνοδευόταν από τον Chief Marketing Officer (CMO) και αντιπρόεδρο Sales and Marketing κ. Matan Perry (Perez) και τον Senior Management και αντιπρόεδρο Cooperate Business Development κ. Adi Cohen.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος με έμφαση στις νέες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα των Πληροφοριών, της Κυβερνοάμυνας και της Ασφάλειας όπως και η επίδρασή τους στις Πληροφοριακές Επιχειρήσεις, καθώς και ο ρόλος, οι δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα που παρέχουν τα Μη Επανδρωμένα Αεροσκάφη στο σύγχρονο αλλά και στο μελλοντικό περιβάλλον, εκτέλεσης διακλαδικών επιχειρήσεων.

Δείτε φωτογραφίες

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *