Εκπαιδευτικό Ταξίδι της Σχολής Ικάρων στη Γαλλία

 Εκπαιδευτικό Ταξίδι της Σχολής Ικάρων στη Γαλλία

Από την Τετάρτη 8 έως την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023, οι Ίκαροι IVης της Σχολής Ικάρων, συνοδευόμενοι από τον Διοικητή της Σχολής, Υποπτέραρχο (Ι) Κωνσταντίνο Καραμεσίνη, επισκέφθηκαν τη Γαλλία, στο πλαίσιο υλοποίησης του εκπαιδευτικού προγράμματος των τελειόφοιτων μαθητών της Σχολής.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, πραγματοποιήθηκε επίσημη επίσκεψη στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας και Διαστήματος της Γαλλίας (Armee de L’Air et de L’Espace), καθώς και στην Αεροπορική Βάση Evreux – Fauville, όπου οι Ίκαροι ενημερώθηκαν για τη δομή και την αποστολή της γαλλικής Πολεμικής Αεροπορίας και ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις τους. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Μουσείο «De l’air et de l’espace», στο αεροδρόμιο Le Bourget, ενώ είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν δημοφιλή αξιοθέατα πολιτιστικού και τουριστικού ενδιαφέροντος της γαλλικής πρωτεύουσας.

Η μετακίνηση προς και από το Παρίσι καλύφθηκε από την αεροπορική εταιρεία Aegean Airlines, η οποία διέθεσε δωρεάν αεροσκάφος για την απευθείας μεταφορά των μαθητών.

Φωτογραφίες

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *