Επιχειρησιακή εκπαίδευση των Μονάδων της 79 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής [pics]

 Επιχειρησιακή εκπαίδευση των Μονάδων της 79 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής [pics]

Aπό 17 έως 18 Οκτωβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε επιχειρησιακή εκπαίδευση των Μονάδων της 79 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (79 ΑΔΤΕ) «ΜΥΚΑΛΗ», κατά την οποία εξετάστηκε σημαντικός αριθμός αντικειμένων, όπως ασκήσεις ετοιμότητας και συναγερμού, έλεγχος λειτουργικότητας των μέσων και ενεργοποίηση οπλικών συστημάτων.

Τις δραστηριότητες του Σχηματισμού παρακολούθησε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Περιοχή Ευθύνης της 79 ΑΔΤΕ«ΜΥΚΑΛΗ», διαπιστώνοντας το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης, ετοιμότητας και ηθικού του προσωπικού.

Επιπρόσθετα, επισκέφθηκε Μονάδες, στρατιωτικές εγκαταστάσεις, την Διοίκηση Άμυνας Νήσου (ΔΑΝ) Ικαρίας, τα Επιτηρητικά Φυλάκια (ΕΦ) στις νήσους Αγαθονήσι και Φούρνους καθώς και το ΕΦ «ΨΙΛΛΗΣ ΑΜΜΟΥ».

Ο Αρχηγός απευθυνόμενος στο προσωπικό του Σχηματισμού επισήμανε ότι απαιτείται συνεχής ρεαλιστική εκπαίδευση για την επιτυχή εκτέλεση της αποστολής του. Τέλος, έδωσε κατευθύνσεις για συνεχή ετοιμότητα και επαγρύπνηση και συνεχάρη το προσωπικό για το έργο το οποίο επιτελεί.

Δείτε φωτογραφίες

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *