Μια χαμηλή διέλευση ενός F-15 “τα σάρωσε όλα” σε πολιτεία των ΗΠΑ…

 Μια χαμηλή διέλευση ενός F-15 “τα σάρωσε όλα” σε πολιτεία των ΗΠΑ…

Κάτοικοι της κομητείας Χιούστον στην Τζόργκα των Ηνωμένων Πολιτειών, ισχυρίζονται ότι η χαμηλη διέλευση ενός μαχητικού αεροσκάφους F-15 Strike Eagle της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ προκάλεσε ζημιές στα σπίτια τους…

Το αεροσκάφος απογειώθηκε από την αεροπορική βάση Robins (WRB), νοτιοανατολική Γεωργία. Το αεροσκάφος εκτέλεσε διέλευση στα πλάισια ενός τουρνουά μπέιζμπολ Little League στην κοντινή πόλη Warner Robins στις 3 Αυγούστου 2022.

Οι κάτοικοι είπαν σε τοπικό μέσω ενημέρωσης (13WMAZ), ότι άκουσαν ένα αεροσκάφος να πετάει ασυνήθιστα χαμηλά και μια δυνατή έκρηξη. Αρκετοί άνθρωποι ανέφεραν ζημιές στα σπίτια τους, όπως  κατάρρευση οροφής, ρωγμές σε πλινθοδομές και μονώσεις κατικοιών…

Ωστόσο , το Γραφείο Δημοσίων Σχέσων της Βάσης της Πολεμικής Αεροπορίας Robins δήλωσε ότι : Το μαχητικό πέταξε σε εγκεκριμένο ύψος και ταχύτητα. «Η πτήση δεν έσπασε το φράγμα του ήχου, κάτι που θα προκαλούσε ηχητική έκρηξη», ανέφερε σε δήλωση που εστάλη στον Τύπο.

Η αεροπορική βάση ανέφερε στη σελίδα της στο Facebook ότι δύο ηχητικές εκρήξεις θα συνέβαιναν στις 3 Αυγούστου 2022. Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν σχετίζονται με το flypast του μπέιζμπολ.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *