Ούτε φωνή ούτε ακρόαση για την 1η ΤΑΞΑΣ, το Στεφανοβίκειο επιπλέει

 Ούτε φωνή ούτε ακρόαση για την 1η ΤΑΞΑΣ, το Στεφανοβίκειο επιπλέει

Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση το τί συμβαίνει με την Βάση ελικοπτέρων (1ηΤΑΞΑΣ) που εδρεύει στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας …

Πριν λίγες ημέρες γίναμε μάρτυρες μιας ανθρωπιστικής τραγωδίας και μιλούμε πάντα για τα φυσικά φαινόμενα που έπληξαν την Θεσσαλία και Μαγνησία, αφήνοντας στο πέρασμα τους τεράστιες οικονομικές ζημίες. Πέραν το ότι θρηνήσαμε θύματα, χάσαμε μεγάλο μέρος του κτηνοτροφικού τόπου…τώρα έρχεται να προστεθεί και η ζημία στρατιωτικών εγκαταστάσεων και υλικοτεχνικού υλικού.

Δεν θα ξεχάσουμε σε καμία περίπτωση το τι συνέβη  τις τελευταίες ημέρες στις Ένοπλες Δυνάμεις, όσο και αν σωπαίνει το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και κατά συνέπεια και το ΓΕΕΘΑ, πρέπει να δοθούν απαντήσεις για τις εγκαταστάσεις ελικοπτέρων και εάν έχουν αφεθεί πτητικά μέσα στα υπόστεγα που βουλιάζουν στο νερό.

Επίσης “σιγή ασυρμάτου” τηρεί και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κ΄ Φλώρος γενικότερα για όλα τα θέματα που έχουν συμβεί στις Ένοπλες Δυνάμεις έως σήμερα, ίσως ήρθε η στιγμή “τώρα που πέρασε η καταιγίδα” να μας ενημερώσει… Το σίγουρο είναι ότι οι εγκαταστάσεις της 1ης ΤΑΞΑΣ όπως φαίνεται, δεν μπορούν να θεωρηθούν αξιόπιστες στο μέλλον για την ασφάλεια του προσωπικού και υλικού.

Αναμένουμε απαντήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *