Επίσκεψη Αντιπροσωπείας Νέων της Παγκρήτιας Ένωσης Μελβούρνης στο ΓΕΕΘΑ

 Επίσκεψη Αντιπροσωπείας Νέων της Παγκρήτιας Ένωσης Μελβούρνης στο ΓΕΕΘΑ

Την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 20222, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος υποδέχτηκε στο ΓΕΕΘΑ αντιπροσωπεία νέων της Παγκρήτιας Ένωσης Μελβούρνης (PancretanAssociation of Melbourne), στο πλαίσιο επίσκεψής της σε Μονάδες και Υπηρεσίες των Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή της Αττικής από 16 έως 28 Σεπτεμβρίου 2022 (πατήστε εδώ), η οποία συνοδευόταν από τον Πρόεδρο της Παγκρήτιας Ένωσης Μελβούρνης κ. Εμμανουήλ Σταράκη και τον Γενικό Γραμματέα της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης κ. Νίκο Κουκουβιτάκη.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ απευθυνόμενος προς τα μέλη της αντιπροσωπείας αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβάλλει η ομογένεια της Μελβούρνης για την διατήρηση της επαφής των νέων της με την Ελλάδα και τους προέτρεψε να διατηρήσουν ζωντανή την σύνδεσή τους με την Ελλάδα περνώντας και αυτοί με την σειρά τους στις επόμενες γενιές τις αξίες και τα ιδεώδη της.

Επίσης συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Πρόεδρο της Παγκρήτιας Ένωσης Μελβούρνης κ. Eμμανουήλ Σταράκη τον οποίο συνεχάρη για το έργο και τις ιδιαίτερα σημαντικές δραστηριότητες της Ένωσης για την προώθηση και την ενίσχυση των δεσμών της ομογένειας της Μελβούρνης με την Ελλάδα.

Δείτε φωτογραφίες

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *