Παρουσία ΓΓ ΥΠΕΘΑ κ. Αντώνιου Οικονόμου στις Εκδηλώσεις για τον Εορτασμό της Ημέρας Μακεδονικού Αγώνα [pics]

 Παρουσία ΓΓ ΥΠΕΘΑ κ. Αντώνιου Οικονόμου στις Εκδηλώσεις για τον Εορτασμό της Ημέρας Μακεδονικού Αγώνα [pics]

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κ. Αντώνιος Οικονόμου παρέστη την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 στις Σέρρες, ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης, στις εκδηλώσεις που τελέστηκαν για τον εορτασμό της Ημέρας Μακεδονικού Αγώνα.

Ο κ. Οικονόμου παρακολούθησε την επίσημη Δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Μεγάλων Ταξιαρχών Σερρών και στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στον ανδριάντα του Εμμανουήλ Παππά στην πλατεία Ελευθερίας.

Στην τελετή επίσης παρευρέθηκαν και κατέθεσαν στεφάνι, ο βουλευτής Σερρών κ. Κώστας Μπούμπας, ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων, οι Βουλευτές Σερρών κα Φωτεινή Αραμπατζή και κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Εξυπηρέτησης Πολιτών κ. Κωνσταντίνος Λινάκης, ο Υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών Αστυνομικός Διευθυντής κ. Ιωάννης Βασιλκαρίδης, ο Υποδιοικητής του 10ου Συντάγματος Πεζικού Ανχης κ. Κωνσταντίνος Ευαγγελίδης, ο Αντιπύραρχος κ. Παντελής Ελευθεριάδης ως εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών, καθώς και εκπρόσωποι λοιπών φορέων.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *