Εκπαιδευτικός πλους για τους Μόνιμους Υπαξιωματικούς του Ναυτικού (Φωτογραφίες)

 Εκπαιδευτικός πλους για τους Μόνιμους Υπαξιωματικούς του Ναυτικού (Φωτογραφίες)

DCIM/100MEDIA/DJI_0117.JPG

Τελετή έναρξης για τους Μονίμους Αξιωματικούς της ΣΜΥΝ με το Αρματαγωγό ΙΚΑΡΙΑ έτοιμο να καταπλεύσει για την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, Λεμεσό Κύπρου, Χάιφα Ισραήλ κι άλλους σταθμούς για την εκπαίδευση τους  

Τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022, πραγματοποιήθηκε στο Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά η τελετή έναρξης του ετήσιου Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου (ΘΕΠ) της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ).

Στην τελετή παρέστησαν ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ, ο Διοικητής Διοικήσεως Ναυτικής Εκπαίδευσης (ΔΝΕ) Υποναύαρχος Δημήτριος-Ελευθέριος Κατάρας ΠΝ, o Διοικητής ΣΜΥΝ Πλοίαρχος Αντώνιος Ασβεστάς ΠΝ, ο Διοικητής Διοίκησης Αμφιβίων Δυνάμεων (ΔΑΔ) Πλοίαρχος Νικόλαος Δημόπουλος ΠΝ, συγγενείς και φίλοι των Δοκίμων Υπαξιωματικών.

Το ΘΕΠ θα διεξαχθεί με το Α/Γ ΙΚΑΡΙΑ το οποίο προβλέπεται να καταπλεύσει στους λιμένες Αλεξάνδρεια Αιγύπτου, Λεμεσός Κύπρου, Χάιφα Ισραήλ, Τήνου και Μήλου, ενώ θα επιβαίνουν 148 Δόκιμοι Υπαξιωματικοί, καθώς και 4 σπουδαστές ετέρων Στρατιωτικών Σχολών.

Σκοπός του ΘΕΠ είναι η πρακτική εκπαίδευση εν πλω και η απόκτηση ναυτικής εμπειρίας από τους Δόκιμους Υπαξιωματικούς, καθώς επίσης η επίδειξη Σημαίας και προβολή του Πολεμικού Ναυτικού στους λιμένες κατάπλου.

Δείτε φωτογραφίες

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *