Πτώση F/A-18E Super Hornet νεκρός ο χειριστής

 Πτώση F/A-18E Super Hornet νεκρός ο χειριστής

Ένας πιλότος του Πολεμικού Ναυτικού σκοτώθηκε την Παρασκευή σε συντριβή F/A-18E Super Hornet κοντά στο πεδίο δοκιμών στο Naval Air Weapons Station China Lake της Καλιφόρνια, ανακοίνωσαν την Παρασκευή η Ναυτική Αεροπορία.

Το μαχητικό, που εδρεύει στο Ναυτικό Αεροπορικό Σταθμό Lemoore της Καλιφόρνια, συνετρίβη περίπου στις 14:30 τοπική ώρα κοντά στην πόλη Trona.

«Ο πιλότος επιβεβαιώθηκε ότι ο θάνατός του ήταν ακαριαίος », αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Η ταυτότητα του πιλότου δεν θα δημοσιοποιηθεί παρά μόνο 24 ώρες μετά την ενημέρωση των πλησιέστερων συγγενών. Ο σταθμός Naval Air Weapons Station China Lake Ομοσπονδιακή πυροσβεστική υπηρεσία και ναυτικές δυνάμεις ασφαλείας βρίσκονται επί τόπου. Κανένα άλλο περιστατικό τραυματισμού δεν αναφέρθηκε».

Εκπρόσωπος είπε ότι δεν εμπλέκεται άλλο αεροσκάφος στη συντριβή όταν επικοινώνησε το USNI News την Παρασκευή.

Το Πολεμικό Ναυτικό χρησιμοποιεί τα πεδία στη λίμνη της Κίνας και την περιοχή στην κοντινή Κοιλάδα του Θανάτου για την εκπαίδευση πιλότων

Τον Οκτώβριο, ένα F/A-18F συνετρίβη στην περιοχή “Κοιλάδα του Θανάτου” με τον πιλότο να τραυματίζεται ελαφρά. Το 2020, ένα F/A-18E συνετρίβη στη λίμνη της Κίνας με τον πιλότο να επιζεί.

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση της 3ης Ιουνίου 2022 της Ναυτικής Αεροπορίας .

Σήμερα το απόγευμα περίπου στις 2:30 μ.μ. PDT, ένα F/A-18E Super Hornet με βάση το Ναυτικό Αεροπορικό Σταθμό Lemoore της Καλιφόρνια συνετρίβη στην περιοχή της Trona της Καλιφόρνια. Ο πιλότος επιβεβαιώθηκε ότι πέθανε. Η ταυτότητα του πιλότου δεν θα δημοσιοποιηθεί παρά μόνο 24 ώρες μετά την ειδοποίηση των πλησιέστερων συγγενών. Ο σταθμός Naval Air Weapons Station China Lake Ομοσπονδιακοί πυροσβέστες και ναυτικές δυνάμεις ασφαλείας βρίσκονται επί τόπου. Κανένας άμαχος δεν τραυματίστηκε σε αυτό το περιστατικό. Περισσότερες πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες το συντομότερο δυνατό.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *