Ορκίστηκαν οι Αετοί της Πολεμικής Αεροπορίας παρουσία της ΠτΔ Κατερίνας Σακελαροπούλου

 Ορκίστηκαν οι Αετοί της Πολεμικής Αεροπορίας παρουσία της ΠτΔ Κατερίνας Σακελαροπούλου

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η τελετή Ορκωμοσίας των Νέων Ανθυποσμηναγών παρουσία της αυτού εξοχότης της Προεδρίας της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου…

Από την τάξη 2022 αποφοίτησαν 67 Ανθυποσμηναγοί (35 Ιπτάμενοι, 25 Μηχανικοί και 7 Ελεγκτές Αεράμυνας), εμείς με την σειρά μας θα ευχηθούμε Σιδεροκέφαλοι καλή φοίτηση και πάντα ασφαλής πτήσεις!

 

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος παρευρέθηκε σήμερα, Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022, στην τελετή ορκωμοσίας νέων Ανθυποσμηναγών Τάξεως 2022 που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ικάρων στο Τατόι.

Τα ξίφη στους νέους Αξιωματικούς της Πολεμικής Αεροπορίας επέδωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Παρόντες στην τελετή ήταν επίσης ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, ο Υφυπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ο Υπαρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Κέλλης, εκπρόσωποι των κομμάτων, εκπρόσωποι της Περιφερειακής και της Τοπικής Αυτοδιοικήσεως, καθώς και της Εκκλησίας.

Από την τάξη 2022 της Σχολής Ικάρων αποφοιτήσαν 67 Ανθυποσμηναγοί (35 Ιπτάμενοι, 25 Μηχανικοί και 7 Ελεγκτές Αεράμυνας), εκ των οποίων 61 από την Ελλάδα (53 άνδρες, και οκτώ γυναίκες), πέντε από την Κύπρο και ένας από την Ιορδανία.

Δείτε φωτογραφίες

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *