Τελετή Απονομής Πτυχίων 9ης, 10ης και 11ης Εκπαιδευτικής Σειράς του Ινστιτούτου Διαρκούς Επιμόρφωσης των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας

 Τελετή Απονομής Πτυχίων 9ης, 10ης και 11ης Εκπαιδευτικής Σειράς του Ινστιτούτου Διαρκούς Επιμόρφωσης των Ενόπλων Δυνάμεων  και Σωμάτων Ασφαλείας

Τελετή Απονομής Πτυχίων 9ης, 10ης και 11ης Εκπαιδευτικής Σειράς του Ινστιτούτου Διαρκούς Επιμόρφωσης των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας

Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023, και παρουσία του Υπαρχηγού ΓΕΕΘΑ Αντιναυάρχου Φραγκίσκου Λελούδα ΠΝ ως εκπροσώπου του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των διπλωμάτων στους αποφοίτους σπουδαστές της 9ης, 10ης και 11ης Εκπαιδευτικής Σειράς (ΕΣ) του Ινστιτούτου Διαρκούς Επιμόρφωσης (ΙΔΕ) για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, στην Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ).

Στην τελετή παρέστησαν επίσης:

● Ο Διευθυντής του Κλάδου Προσωπικού του ΓΕΕΘΑ Υποναύαρχος Ιωάννης Πάττας ΠΝ.
● Ο Γενικός Επιστημονικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Διαρκούς Επιμόρφωσης και Επίτιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Ομότιμος Καθηγητής Δρ. Αριστείδης Γιαπαλής.
● Καθηγητές του επιστημονικού δυναμικού του Ινστιτούτου.

Στις εν λόγω ΕΣ του ΙΔΕ φοίτησαν σπουδαστές, όπως παρακάτω:

● Στην 9η ΕΣ, 23 σπουδαστές εκ των οποίων 14 του Στρατού Ξηράς (ΣΞ), 3 του Πολεμικού Ναυτικού (ΠΝ), 2 της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), 1 της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.), 1 του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ.) και 2 του Πυροσβεστικού Σώματος (ΠΣ).
● Στην 10η ΕΣ, 40 σπουδαστές εκ των οποίων 23 του ΣΞ, 3 του ΠΝ, 5 της ΠΑ, 3 της ΕΛ.ΑΣ., 2 του Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. 1 του ΠΣ και 3 Μόνιμοι Υπάλληλοι (ΜΥ).
● Στην 11η ΕΣ, 30 σπουδαστές εκ των οποίων 19 του ΣΞ, 3 του ΠΝ, 2 της ΠΑ, 2 της ΕΛ.ΑΣ., 1 του Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ., 1 του ΠΣ και 2 ΜΥ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *