Τοποθέτηση τριών ιατρών οπλιτών θητείας για την υγειονομική κάλυψη των Περιφερειακών Ιατρείων Κερασοχωρίου Ευρυτανίας και Αργυρίου και Ανθηρού Καρδίτσας

 Τοποθέτηση τριών ιατρών οπλιτών θητείας για την υγειονομική κάλυψη των Περιφερειακών Ιατρείων Κερασοχωρίου Ευρυτανίας και Αργυρίου και Ανθηρού Καρδίτσας

Φωτογραφία αρχείου

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης και το Υπουργείο Υγείας, υπέγραψαν κοινή υπουργική απόφαση για την τοποθέτηση τριών (3) οπλιτών θητείας, πτυχιούχων Ιατρικής, για την υγειονομική κάλυψη κενών ιατρικών θέσεων στα Περιφερειακά Ιατρεία Κερασοχωρίου Νομού Ευρυτανίας και Αργυρίου και Ανθηρού Νομού Καρδίτσας.

Το χρονικό διάστημα της εκπλήρωσης στρατεύσιμης στρατιωτικής υποχρέωσης των ανωτέρω οπλιτών θητείας, αναγνωρίζεται ως χρόνος εκπλήρωσης και της υποχρέωσης της υπηρεσίας υπαίθρου, ενώ, από την ημερομηνία ανάληψης καθηκόντων στην εν λόγω θέση, δικαιούνται, πλέον της προβλεπόμενης αμοιβής από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, τις οριζόμενες από το Υπουργείο Υγείας μηνιαίες αποδοχές των ιατρών υπηρεσίας υπαίθρου και την αποζημίωση για τις πραγματοποιθείσες εφημερίες, το οποίο και τις καταβάλλει από τις εγγεγραμμένες στον προϋπολογισμό του πιστώσεις.

O Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Κεφαλογιάννης δήλωσε: «Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας στέκεται στο πλευρό της ελληνικής κοινωνίας, προασπίζοντας την ευημερία των πολιτών, όπου και όποτε παραστεί ανάγκη, ώστε όλοι οι συμπολίτες μας να χαίρουν ισότιμα το αγαθό της ιατρικής περίθαλψης.»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *