Ερντογάν: Θα ξεκινήσουμε νέες επιχειρήσεις στη Συρία

 Ερντογάν: Θα ξεκινήσουμε νέες επιχειρήσεις στη Συρία

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι «μόλις τελειώσουν οι προετοιμασίες τους για την ολοκλήρωση των ελλείψεων του διαδρόμου ασφαλείας που ξεκίνησαν στα σύνορά της Τουρκίας με τη Συρία, θα ξεκινήσουν νέες επιχειρήσεις».

Ο Ερντογάν έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στο προεδρικό συγκρότημα Μπέστεπε.

Τονίζοντας ότι οι νέες επιχειρήσεις θα ξεκινήσουν μόλις ολοκληρωθούν οι προετοιμασίες για την ολοκλήρωση των ελλείψεων του διαδρόμου ασφαλείας, που έχει αρχίσει να δημιουργείται στα σύνορα με τη Συρία, ο Πρόεδρος είπε:

“Εύχομαι επιτυχία σε όλα τα στοιχεία των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων μας στις προσπάθειες προετοιμασίας τους”.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος Ερντογάν δήλωσε επίσης ότι θα παραστεί στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην Ισπανία και είπε:

«Θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο σύμφωνα με τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της χώρας μας. Στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ θα εκφράσουμε στους συνομιλητές μας την υποκρισία που επιδεικνύεται για τρομοκρατικές οργανώσεις όπως την PKK/YPG και την FETÖ με έγγραφα, πληροφορίες και εικόνες».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *