Τρισάγιο για τον ΗΡΩΑ πεσόντα χειριστή του T-2 Επαμεινώνδα Κωστέα [pics]

 Τρισάγιο για τον ΗΡΩΑ πεσόντα χειριστή του T-2 Επαμεινώνδα Κωστέα [pics]

Τρισάγιο Επαμεινώνδα Κωστέα

Τρισάγιο τελέσθηκε την Κυριακή 10 Μαρτίου, εις μνήμην του αδικοχαμένου χειριστή του Εκπαιδευτικού Αεροσκάφους  T-2 Επαμεινώνδα Κωστέα, που κατέπεσε έξω από την Αεροπορική Βάση της 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος στην Καλαμάτα, στις 27 Δεκεμβρίου του 2024…

Την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 το πρωί, στον τόπο του δυστυχήματος, (πλησίον βόρειας πύλης Α/Δ Καλαμάτας), τελέστηκε τρισάγιο στη μνήμη του Ήρωα πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας, Επαμεινώνδα Κωστέα, που έπεσε εν Ώρα Καθήκοντος, παρουσία της οικογένειάς του, συναδέλφων και φίλων του, εκπροσώπων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και της Δημοτικής Αρχής Καλαμάτας, καθώς και της Δημοτικής Αρχής Δυτικής Μάνης, απ’ όπου και καταγόταν.

Το τρισάγιο διοργάνωσε ο Δήμος Καλαμάτας σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα Άριος, με πρωτοβουλία των οποίων ανεγέρθη στο σημείο του δυστυχήματος μνημείο -εικονοστάσι, ως ελάχιστη ένδειξη τιμής και σεβασμού στη μνήμη του ήρωα πιλότου. Μετά από την παραλαβή πρόσκλησης για συμμετοχή στην τελετή, το Παράρτημά μας εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος, Σμχος ε.α. Ι. Σαμπαζιώτης, ο Γραμματέας, Σγός ε.α Ανδ. Σκιγκόπουλος και ο Κοσμήτορας, Ασμχος ε.α Νικ. Κουλουμέντας. Επίσης παρευρέθησαν αρκετά μέλη του Παραρτήματος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *