18 διαμερίσματα ξενώνων πλήρως εξοπλισμένα για την Φρουρά Καλαμάτας

 18 διαμερίσματα ξενώνων πλήρως εξοπλισμένα για την Φρουρά Καλαμάτας

Την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια ξενώνων της Φρουράς Καλαμάτας κατόπιν δωρεάς του Προέδρου του Ιδρύματος «Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου» κ. Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου.

Αναλυτικότερα, παραδόθηκαν προς χρήση 18 διαμερίσματα ξενώνων, τα οποία προέκυψαν από την πλήρη διαμόρφωση – ανακαίνιση παλαιοτέρων κτηριακών εγκαταστάσεων. Οι νέοι ξενώνες, οι οποίοι έχουν την δυνατότητα φιλοξενίας ΑμεΑ, διαθέτουν ασύρματο δίκτυο internet, ανταποκρίνονται πλήρως στις σύγχρονες οικιστικές απαιτήσεις και παρέχουν άριστες συνθήκες διαμονής για το στρατιωτικό προσωπικό και τις οικογένειές του.

Στην τελετή εγκαινίων, παρέστησαν επίσης Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος «Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου» κ. Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος, ο Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ «ΘΗΣΕΑΣ») Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Εκκλησίας και ο επίτιμος Διοικητής της ΑΣΔΥΣ «ΘΗΣΕΑΣ» Αντιστράτηγος ε.α. Λεωνίδας Κακαβάς.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *