Ο Υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος από την 332 Μοίρα στέλνει το δικό του μήνυμα στην Τουρκία…!

 Ο Υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος από την 332 Μοίρα στέλνει το δικό του μήνυμα στην Τουρκία…!

Ο Υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συριγος επισκέφθηκε την Αεροπορική Βάση της Τανάγρας προκειμένου να ενημερωθεί από κοντά για τα νεοαποκτηθέντα γαλλικά μαχητικά αεροσκάφη 4+ γενιάς, τα Rafale.

Ο Υφυπουργός έγραψε σε Mέσω Κοινωνικής Δικτύωσης : Ευχαριστώ τoν Διοικητή της 114 Πτέρυγας Μάχης, Σμήναρχο Στέφανο Αμπουλέρη για την θερμή υποδοχή και την ενδιαφέρουσα ξενάγηση. Η αγορά των Rafale είναι εξαιρετικά σημαντική.

Η Ελλάδα είναι έτοιμη να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε την τελευταία δεκαετία στα εξοπλιστικά προγράμματα. Τα Rafale είναι στρατηγικά όπλα, χτυπάνε με ακρίβεια από πολύ μεγάλη απόσταση.

Σε διπλωματικό επίπεδο η αγορά των Rafale συμβολίζει την παρουσία της Γαλλίας στην ευρύτερη περιοχή. Το αξιόμαχο αυξάνει τη διαπραγματευτική μας ικανότητα ως κράτος.
Δεν αγοράσαμε τα Rafale για να πολεμήσουμε. Τα αγοράσαμε για να μην χρειαστεί να πολεμήσουμε. Για να καταδείξουμε την ισχύ μας και να σταλεί το μήνυμα ότι σε περίπτωση που επιχειρηθεί κάτι σε βάρος μας, θα υπάρχει αιματηρό τίμημα. Η Ελλάδα με την αγορά των Rafale στέλνει το μήνυμα στην Τουρκία «Μη διανοηθείς να κάνεις κάτι».

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02qKsnteFRJLeqNgPKvC6QmyWfigHkTxs5R2vVSMDMiYCeT6PmqbUVJ1FehWtbZ7kMl&id=100057741606409

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *