Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ βράβευσε την καλύτερη σπουδάστρια του American Institute Foundation – AHIF

 Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ βράβευσε την καλύτερη σπουδάστρια του American Institute Foundation – AHIF

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος παρευρέθηκε στην εκδήλωση που διοργανώθηκε από το American Institute Foundation – AHIF,  με αφορμή την ολοκλήρωση του 14ου Εκπαιδευτικού Ταξιδιού Φοιτητών Εξωτερικής Πολιτικής στην Ελλάδα από 23 έως 30 Ιουνίου 2022.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης:

Η Βουλευτής Πέλλης κ. Θεοδώρα Τζάκρη.
Ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση Πληρεξούσιος Υπουργός Α’ κ. Ιωάννης Βράιλας.
Ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ και ο Διοικητής ΔΑΥ Αντιπτέραρχος (Ι) Πέτρος Χατζήρης ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΑ.
Ο Γενικός Γραμματέας Αποδήμου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Γιάννης Χρυσουλάκης.
Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του American Hellenic Institute Foundation – AHIF κ. Leon Andris.
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του AHI κ. Nick Larigakis και ο Αντιπρόεδρος του AHI Athens Chapter Αντιναύαρχος ε.α. Βασίλειος Κυριαζής.
Ανώτατοι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ βράβευσε την κ. Natasia Raphtis η οποία ανακηρύχθηκε η καλύτερη σπουδάστρια, ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την πρόσκληση και συνεχάρη τον κ. Leon Andris και τον κ. Nick Larigakis για το έργο τους και για τις άοκνες προσπάθειες που καταβάλλουν για την προώθηση και εμβάθυνση των Ελληνοαμερικανικών σχέσεων.

Τέλος, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους σπουδαστές τους προγράμματος για θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, με έμφαση στις τρέχουσες προκλήσεις άμυνας και ασφάλειας και στην διαρκώς αναβαθμιζόμενη Στρατιωτική Συνεργασία μεταξύ Ελλάδος και ΗΠΑ.

Δείτε φωτογραφίες

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *