Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΑ στις Αεροπορικές Βάσεις της Θεσσαλονίκης και στην ΑΔΙΣΠΟ

 Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΑ στις Αεροπορικές Βάσεις της Θεσσαλονίκης και στην ΑΔΙΣΠΟ

Την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, επισκέφθηκε την 350 Πτέρυγα Κατευθυνομένων Βλημάτων (350ΠΚΒ) στην Αεροπορική Βάση ΣΕΔΕΣ στη Θεσσαλονίκη, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής της Μονάδας, Σμήναρχος (Ι) Αντώνιος Τσαλαμπούνης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Αρχηγός ενημερώθηκε για τα τρέχοντα θέματα της Μονάδας, ενώ περιηγήθηκε στους χώρους εργασίας και συνομίλησε με το προσωπικό.

Την ίδια ημέρα, ο Αρχηγός , επισκέφθηκε την 113 Πτέρυγα Μάχης (113ΠΜ) στην Αεροπορική Βάση Μίκρας στη Θεσσαλονίκη, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής της Μονάδας, Σμήναρχος (Ι) Σπυρίδων Αρβανιτάκης, όπου των ενημέρωσε  για τις αποστολές αεροπυρόσβεσης και συνομίλησε με το ιπτάμενο και τεχνικό προσωπικό της 383 Μοίρας Ειδικών Επιχειρήσεων & Αεροπυρόσβεσης, τονίζοντας την ανάγκη για τη μέγιστη δυνατή διαθεσιμότητα των πυροσβεστικών αεροσκαφών CL-415 και την κρισιμότητα τέτοιων αποστολών στο κοινωνικό σύνολο.

Επίσης ο Αρχηγός πραγματοποίησε επίσκεψη στην ΑΔΙΣΠΟ, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής της Σχολής, Υποπτέραρχος (Ι) Ιωάννης Μπιρμπίλης. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψή του, ο Αρχηγός, στο πλαίσιο της επιμόρφωσης των σπουδαστών της 19ης Εκπαιδευτικής Σειράς της ΑΔΙΣΠΟ, πραγματοποίησε ομιλία και δέχθηκε ερωτήσεις από τους σπουδαστές κυρίως σε θέματα που αφορούν στην Πολεμική Αεροπορία.

Δείτε φωτογραφίες

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *