Έφτασαν οι Επιτελείς της USAF στην 112 Πτέρυγα Μάχης

 Έφτασαν οι Επιτελείς της USAF στην 112 Πτέρυγα Μάχης

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΙΔΕΡΗ // HELLAS JOURNAL

Αμερικανοί επιτελείς από το στρατηγείο των δυνάμεων των ΗΠΑ που έχουν έδρα την Ευρώπη και συγκεκριμένα την Γερμανία, βρίσκονται ήδη στο έδαφος της Αττικής και συγκεκριμένα στην 112 Πτέρυγα Μάχης.


Το ταξίδι τους ξεκίνησε σύμφωνα με πληροφορίες από το Ραμστάϊν της Γερμανίας με στρατιωτικό αεροσκάφος που προσγειώθηκε στον ολοκαίνουριο διάδρομο τροχοδρόμησης της αεροπορικής στρατιωτικής βάσης της Ελευσίνας.

Πρόκειται για τα στελέχη που θα συνεργαστούν με τους επιτελείς της 112 Πτέρυγας Μάχης και θα προετοιμάσουν- συντονίσουν την υποδοχή των μεταφορικών αεροσκαφών των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ θα μεριμνήσουν και για την διαμονή των πληρωμάτων.

«Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες της Hellasjournal, από το απόγευμα της Κυριακής πρόσκειται να ξεκινήσουν οι αφίξεις μεταφορικών αεροσκαφών, υλικών και προσωπικού των Αμερικανών.»

Πάντως η EUCOM, οι αμερικανικές δυνάμεις που έχουν έδρα της Ευρώπη, δεν είναι η πρώτη φορά που πρόκειται να χρησιμοποιήσουν πέραν της Σούδας και την Ελευσίνα.

Ιδιαίτερα τα πληρώματα των μεταφορικών αεροσκαφών, τα τελευταία χρόνια έχουν ένα διαρκές «πάρε- δώσε» με τις ελληνικές δυνάμεις μέσω των διμερών εκπαιδεύσεων.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *