Τελετή Απονομής Πτυχίων 6ης Εκπαιδευτικής Σειράς του Ινστιτούτου Διαρκούς Επιμόρφωσης του Τμήματος Επιμόρφωσης Ανθυπασπιστών και Μόνιμων Υπαξιωματικών των ΕΔ και ΣΑ

 Τελετή Απονομής Πτυχίων 6ης Εκπαιδευτικής Σειράς του Ινστιτούτου Διαρκούς Επιμόρφωσης του Τμήματος Επιμόρφωσης Ανθυπασπιστών και Μόνιμων Υπαξιωματικών των ΕΔ και ΣΑ

Την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των Πτυχίων των σπουδαστών της 6ης Εκπαιδευτικής Σειράς (ΕΣ) «Ιερολοχίτης Επιλοχίας Γεώργιος Καρασούλης» του Ινστιτούτου Διαρκούς Επιμόρφωσης (ΙΔΕ) του Τμήματος Επιμόρφωσης Ανθυπασπιστών και Μόνιμων Υπαξιωματικών (ΤΕΑΜΥ) για τις ΕΔ και τα ΣΑ, στο αμφιθέατρο «Επισμηναγός (Ι) Δημήτριος Καμπέρος» του ΓΕΕΘΑ.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Επιτελάρχης ΓΕΕΘΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Κωνσταντίνος Κελλάρης ο οποίος και επέδωσε τα πτυχία στους Σπουδαστές ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, η Α.Ε. ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα κ. Κυριάκος Κενεβέζος, οι Υπαρχηγοί ΓΕΝ, ΓΕΑ, ο Υδκτής ΓΕΣ/ΓΕΠΣ-ΔΙΔΟΕ, ο Επιστημονικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Διαρκούς Επιμόρφωσης και Επίτιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Ομότιμος Καθηγητής κ. Αριστείδης Γιαπαλής, εκπρόσωποι των Γενικών Επιτελείων του Στρατού, του Ναυτικού και της Αεροπορίας, καθώς και Καθηγητές του επιστημονικού δυναμικού του Ινστιτούτου.

Επίσης, στην εκδήλωση παρέστησαν συγγενείς του Ιερολοχίτη Επιλοχία Γεώργιου Καρασούλη με καταγωγή από το Νεοχώρι της Χίου, στην μνήμη του οποίου το ΓΕΕΘΑ απέδωσε το όνομα στην 6η ΕΣ ΙΔΕ-ΤΕΑΜΥ, καθόσον ήταν ο πρώτος που αποβιβάσθηκε στην Χίο κατά την απελευθέρωσή της το 1944.

Στην 6η ΕΣ ΙΔΕ-ΤΕΑΜΥ φοίτησαν 28 σπουδαστές εκ των οποίων 7 του Στρατού Ξηράς, 6 του Πολεμικού Ναυτικού, 5 της Πολεμικής Αεροπορίας, 6 της Ελληνικής Αστυνομίας και 4 του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *