Ο Ζελενσκι συναντήθηκε με τον Haluk Bayraktar για την γραμμή παραγωγής TB2 στην Ουκρανία – Ο Πούτιν κωφεύει ή, μας δουλεύει…?

 Ο Ζελενσκι συναντήθηκε με τον Haluk Bayraktar για την γραμμή παραγωγής TB2 στην Ουκρανία – Ο Πούτιν κωφεύει ή, μας δουλεύει…?

Ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelenskyy και ο διευθύνων σύμβουλος της Baykar, Haluk Bayraktar, συναντήθηκαν στο Κίεβο για να σχεδιάσουν την εγκατάσταση εργοστασίου στην Ουκρανία.

«Οι συμμετέχοντες στη συνάντηση εστίασαν στην περαιτέρω συνεργασία της Ουκρανίας με την εταιρεία για την ενίσχυση των αμυντικών δυνατοτήτων των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων», ανέφερε το γραφείο του προέδρου. «Τα μέρη συζήτησαν επίσης τις λεπτομέρειες της κατασκευής του εργοστασίου Baykar στην Ουκρανία και την παραγωγή νέων προϊόντων με χρήση ουκρανικών ανταλλακτικών».

Παρά τη συνεχιζόμενη σύγκρουση, οι Ουκρανοί κατασκευαστές συνέχισαν να προμηθεύουν ανταλλακτικά στην Baykar. Ο CTO της εταιρείας (και αδελφός του Διευθύνοντος Συμβούλου) Selcuk Bayraktar είπε ότι η ουκρανική Ivchenko-Progress θα προμήθευε κινητήρες AI-322F και AI-25TLT για το Bayraktar Kizilelma, το επερχόμενο stealth drone της Τουρκίας.

Πηγή : https://www.aerotime.aero/articles/32149-bayraktar-tb2-manufacturer-to-establish-factory-in-ukraine

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *