Ο Διοικητής του (CAOC TJ) σε μάχιμες μονάδες και μοίρες της ΠΑ

 Ο Διοικητής του (CAOC TJ) σε μάχιμες μονάδες και μοίρες της ΠΑ

Την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, υποδέχθηκε στο ΓΕΑ, τον Διοικητή του Combined Air Operations Centre Torrejón (CAOC TJ), Lieutenant General Fernando De La Cruz Caravaca, συνοδευόμενο από τον Υποδιοικητή του CAOC TJ, Ταξίαρχο (Ι) Ευάγγελο Τζήκα, στο πλαίσιο προγραμματισμένης εθιμοτυπικής επίσκεψης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ενημερώθηκε για την οργάνωση, την αποστολή και το έργο της Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, όπως ο σχεδιασμός και συντονισμός της Εναέριας Αστυνόμευσης (Air Policing) του εναέριου χώρου ευθύνης του.

Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022, ο Διοικητής του CAOC TJ επισκέφθηκε το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ), όπου τον υποδέχθηκε ο Υπαρχηγός ΑΤΑ, Υποπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Κυριάκου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ενημερώθηκε για την αποστολή, την οργάνωση και το έργο του Αρχηγείου και των Μονάδων του, ενώ ξεναγήθηκε και στο χώρο Ιστορικών Εκθεμάτων ΑΤΑ «Μορφές Αεροπορικού Πνεύματος». Επίσης, επισκέφθηκε την 337 Μοίρα της 110 Πτέρυγας Μάχης, το Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων, καθώς και το 1ο ΑΚΕ.

Οι επισκέψεις του Διοικητή CAOC TJ, ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022, στην 115 Πτέρυγα Μάχης (115ΠΜ), στην Αεροπορική Βάση Σούδας, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής της Μονάδας, Σμήναρχος (Ι) Χρήστος Γρηγορούδης. Kατά την επίσκεψή του, ενημερώθηκε για την αποστολή και το έργο της 115ΠΜ, ενώ περιηγήθηκε στην 340 και 343 Μοίρα.

Δείτε φωτογραφίες

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *