Επισκέψεις Αρχηγού ΓΕΝ για Ανταλλαγή Ευχών

 Επισκέψεις Αρχηγού ΓΕΝ για Ανταλλαγή Ευχών

Επισκέψεις Αρχηγού ΓΕΝ για Ανταλλαγή Ευχών

Ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ με την ευκαιρία των Αγίων Ημερών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους και στο πλαίσιο ανταλλαγής ευχών με πληρώματα Πλοίων του Πολεμικού Ναυτικού και προσωπικό Ναυτικών Υπηρεσιών πραγματοποίησε επισκέψεις ως ακολούθως:

α. Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023, μετέβη στη ν. Σάμο, όπου επισκέφθηκε τα ναυλοχούντα Πολεμικά Πλοία στο Βαθύ, το Ναυτικό Σταθμό Σάμου (ΝΑΣΣΜ) καθώς και την 79η Ανώτερη Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΑΔΤΕ). Εν συνεχεία, μετέβη στο Ναυτικό Παρατηρητήριο και στην Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής, όπου συναντήθηκε και αντάλλαξε ευχές με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σάμου Ικαρίας και Κορσεών κ.κ. Ευσέβιο.

β. Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023, επισκέφθηκε το Στρατηγείο Διοίκησης Ανατολικής Μεσογείου (ΣΔΑΜ) και το Κέντρο Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Στόλου (ΑΣ/ΚΕΠΙΧ), όπου τον υποδέχτηκαν ο Αρχηγός Στόλου, Αντιναύαρχος Δημήτριος – Ελευθέριος Κατάρας ΠΝ και ο Διοικητής ΣΔΑΜ Πλοίαρχος Γρηγόριος Νούσιας ΠΝ. Ακολούθως μετέβη στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΝΝΑ), συνοδευόμενος από τον Υπαρχηγό ΓΕΝ Υποναύαρχο Κωνσταντίνο Βλάχο ΠΝ, τον Διευθυντή Διεύθυνσης Υγειονομικού ΓΕΝ (ΓΕΝ/ΔΥΓ) Αρχιπλοίαρχο (ΥΙ) Σταύρο Γιαννικάκη ΠΝ και τον Διευθυντή του ΝΝΑ Αρχιπλοίαρχο (ΥΙ) Σωτήριο Μωραΐτη, όπου αντάλλαξε ευχές με ασθενείς καθώς και με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΝΝΑ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *