Εθελοντική Αιμοδοσία Ενόπλων Δυνάμεων

 Εθελοντική Αιμοδοσία Ενόπλων Δυνάμεων

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023, και στο πλαίσιο του κοινωνικού ρόλου των Ενόπλων Δυνάμεων, θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο «Παναγιώτης Γκάζγκας» (γήπεδο ΜΕΤΣ) στο Παγκράτι εθελοντική αιμοδοσία, που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του ΓΕΕΘΑ και του Συλλόγου Παλαίμαχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (ΣΠΑΚΕ), με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων και του Ελληνικού Ιδρύματος Καρδιολογίας (EΛ.I.KAP.).

Η αιμοδοσία θα λάβει χώρα από 09.00 έως 15.00 και είναι αφιερωμένη στην μνήμη των αλεξιπτωτιστών Παντελή Θεοδώρου, Κωνσταντίνου Μελιγκώνη και Παναγιώτη Συριανού που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος, καθώς και στα 30 χρόνια μνήμης του αλεξιπτωτιστή Δημήτρη Βλών.

Στο πλαίσιο της αιμοδοσίας, θα πραγματοποιηθούν αγώνες επίδειξης μεταξύ των ομάδων ανδρών και γυναικών του ΣΠΑΚΕ, με τις αντίστοιχες ομάδες ανδρών και γυναικών της Εθνικής Ενόπλων του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ) του ΓΕΕΘΑ.

Η προσφορά αίματος αποτελεί μια πράξη αγάπης, και σε αυτήν την κατεύθυνση οι Ένοπλες Δυνάμεις συνδράμουν εθελοντικά, δίνοντας αίμα ως μία προσφορά ζωής για συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *