Εντυπωσιακές φωτογραφίες F-35 πάνω από την Ακρόπολη [pics]

 Εντυπωσιακές φωτογραφίες F-35 πάνω από την Ακρόπολη [pics]

F-35 ACROPOLI

F-35 της αμερικανικής Αεροπορίας (USAF) πέταξαν πάνω από την Αθήνα, στο πλαίσιο της Athens Flying Week 2023. Τα υπερσύγχρονα αμερικανικά μαχητικά stealth 5ης γενιάς, τα οποία, καλώς εχόντων των πραγματών, θα ενισχύσουν, σε λίγα χρόνια και την Πολεμική Αεροπορία, πέταξαν πάνω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πέταξαν στα 5.000 πόδια! Το αν η πτήση αποτέλεσε “έμμεση απάντηση στις αθλιότητες του Ερντογάν”, δηλαδή όπως γράψαμε χθες, ότι οι Έλληνες έκαψαν δήθεν τη Σμύρνη, με τις οποίες προσπαθεί να καλύψει τη γενοκτόνα φύση του οθωμανισμού, που κατέλαβε ελληνικές επί αιώνες περιοχές με φωτιά και τσεκούρι δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε, αλλά (γεω)πολιτικά θα μπορούσε.

Σημειώνεται ότι τα αμερικανικά F-35 έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να συμμετάσχουν στην Athens Flying Week – Tanagra International Airshow”. “Επισήμως είμαστε στην Ελλάδα, στην Αθήνα όπου θα συμμετάσχουμε στην Athens Flying Week στο αεροδρόμιο της Τανάγρας”, αναφέρει σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα η U.S. F-35 Demo Team. Το δε θέαμα, σε κάθε περίπτωση είναι αναμφισβήτητα εντυπωσιακό! Όπως και οι φωτογραφίες που ακολουθούν!

Φωτογραφίες

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *