Προετοιμασίες ένταξης των Ελληνικών F-35 από την Lockheed Martin

 Προετοιμασίες ένταξης των Ελληνικών F-35 από την Lockheed Martin

F-35: Η αντίστροφη μέτρηση. Την ώρα που ήδη οι Αμερικανικές Αρχές επεξεργάζονται την Ελληνική LOR με την οποία τα «μπλε φτερά» εισέρχονται πλέον επίσημα και εγγράφως στο πρόγραμμα του Stealth μαχητικού 5ης γενιάς, το εντατικό «φροντιστήριο» των Αμερικανών προς τα Στελέχη της Πολεμικής μας Αεροπορίας προκειμένου να μυηθούν στα μυστικά του F-35 άρχισε.

Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες κλιμάκιο Αμερικανών του προγράμματος JPO (Joint ProgrammeOffice) και ενημερώνει επιλεγμένους Αξιωματικούς της HAF οι οποίοι θα σηκώσουν τα επόμενα χρόνια το ‘’βαρύ’’ φορτίο να τρέξουν το πρόγραμμα και να προετοιμάσουν υποδομές και προσωπικό για το «άλμα» της Πολεμικής Αεροπορίας στην επόμενη γενιά μαχητικών.

Επιτελείς της USAF μαζί με στελέχη αρμόδια για τους εξοπλισμούς αλλά και εξειδικευμένα στελέχη της κατασκευάστριας εταιρείας Lockheed Martin δίνουν τα «φώτα τους» στον πρώτο «πυρήνα» Ελλήνων Επιτελών σχετικά με τον τρόπο που θα ενσωματώσουν το F-35 στο οπλοστάσιο της HAF στον ταχύτερο χρόνο και με τα καλύτερα αποτελέσματα.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *