Ο Αρχηγός ΓΕΑ επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις παραγωγής και πέταξε με το M-346 (Φωτογραφίες)

 Ο Αρχηγός ΓΕΑ επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις παραγωγής και πέταξε με το M-346 (Φωτογραφίες)

Από την Τετάρτη 9 έως την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της εταιρείας «Leonardo Aircraft Division» και «Leonardo Helicopters Division», στην Ιταλία, στο πλαίσιο της έλευσης του νέου εκπαιδευτικού αεροσκάφους Μ-346 στο Διεθνές Εκπαιδευτικό Κέντρο Πτήσεων, στην Αεροπορική Βάση Καλαμάτας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Αρχηγός ΓΕΑ συναντήθηκε με τον Managing Director, κ. Marco Zoff, τον Senior Vice President Commercial & Customer Services, κ. Dario Marfe και τον Vice President International Campaigns, Italian Government Export Support, κ. Francesco Barontini, όπου ενημερώθηκε για την εξέλιξη της παραγωγής του αεροσκάφους Μ-346 και της εν συνεχεία υποστήριξης των αεροσκαφών C-27J, για το πρόγραμμα των αεροσκαφών F-35 και συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, ενώ ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022, συμμετείχε σε πτήση με το αεροσκάφος Μ-346 όπου είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει τις επιδόσεις του αεροσκάφους, ενώ συνομίλησε με την ελληνική αποστολή που βρίσκεται εκεί.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *