Η ”προβληματική” ΕΑΒ παρέδωσε τμήματα των F-16 για το Ομάν !

 Η ”προβληματική” ΕΑΒ παρέδωσε τμήματα των F-16 για το Ομάν !

Την ώρα που παρουσιάζουν την Αμυντική Βιομηχανία, τα γνωστά Διαπλεκόμενα Καναλια, ως “προβληματική” η πραγματικότητα τους ξεμπροστιάζει. Εχουμε αναλύσει τις μεθοδεύσεις που γίνονται εδώ (Olympia “Ολη η αλήθεια για την ΕΑΒ!” μέρος 1 &2). Η”προβληματική”ΕΑΒ παρεδωσε τμήματα των F-16 για το Ομάν !

Ένα ακόμα σημαντικό ορόσημο στη συνεργασία της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ Α.Ε.) με τη Lockheed Martin αποτελεί η παράδοση των τελευταίων μειζόνων τμημάτων του αεροσκάφους F-16 με τελικό προορισμό το Ομάν με την οποία και ολοκληρώνεται μία σημαντική φάση του υπό εξέλιξη προγράμματος.

Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο Πρόγραμμα αφορά στη σύμβαση ύψους 114 εκ. δολαρίων εξαετούς διάρκειας (2012–2017) μεταξύ ΕΑΒ και Lockheed Martin για τη συναρμολόγηση υποσυγκροτημάτων του αεροσκάφους F-16 και, συγκεκριμένα, 112 εργοσυνόλων για τα μαχητικά αεροσκάφη. Στο πλαίσιο αυτής, η ΕΑΒ έχει αναλάβει τη συναρμολόγηση δομικών τμημάτων των αεροσκαφών F-16 για την Αίγυπτο, το Ομάν και το Ιράκ.

Ο συνδυασμός ποιότητας και εμπρόθεσμης παράδοσης χαρακτηρίζει την πορεία του Προγράμματος και επιβεβαιώνει την υψηλή τεχνογνωσία που διαθέτει η ΕΑΒ και την εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού της, στοιχεία που αναγνωρίζει καθημερινά έμπρακτα η Lockheed Martin τιμώντας με την εμπιστοσύνη της την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία.

Πηγή: www.defence-point.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *