Και ξαφνικά η ΠΑ με Mirage 2000-9 ? Τα ΗΑΕ επιβεβαίωσαν την συνάντηση Μητσοτάκη – Kοντά στο κλείσιμο συμφωνίας

 Και ξαφνικά η ΠΑ με Mirage 2000-9 ? Τα ΗΑΕ επιβεβαίωσαν την συνάντηση Μητσοτάκη – Kοντά στο κλείσιμο συμφωνίας

Mirage 2000-9

To Υπουργείο Άμυνας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων φέρνει στην επικαιρότητα τα Mirage 2000-9 και επιβεβαιώνει με ένα Tweet, ότι πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον  Σεΐχη Mohammed bin Zayed Al Nahyan…

Πιο συγκεκριμένα η ανάρτηση στα social media αναφέρει : Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Σεΐχης Mohammed bin Zayed Al Nahyan συζήτησε πρόσφατα με τον Έλληνα πρωθυπουργό  Κυριάκο Μητσοτάκη για την πώληση των μαχητικών Dassault Mirage 2000-9 των ΗΑΕ

• Το Mirage 2000-9 είναι η καλύτερη έκδοση Mirage στον κόσμο 

Όπως μπορούμε να καταλάβουμε όλοι… ο Αξιωματούχος “με τον τρόπο του ενθαρρύνει” την συγκεκριμένη την Ελληνική πλευρά να αγοράσει τα Mirage 2000-9, θα είναι μια καλή επιλογή, αναφέρει η ανάρτηση, είναι η καλύτερη έκδοση στον κόσμο !

Το χθεσινό δημοσίευμα…

Σχολιάζει ο ΜΙΧΑΗΛ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Ένα δημοσίευμα του ιστοχώρου “Tactical Report”, έρχεται να συντηρήσει το θέμα, αναφέροντας μάλιστα ότι συνιστά “επικαιροποίηση” της υπόθεσης πώλησης των Mirage 2000-9 στην Ελλάδα, μετά την απόφαση προμήθειας και την υπογραφή σχετικού συμβολαίου με τη γαλλική Dassault Aviation, μια υπόθεση με την οποία για ευνόητους λόγους ασχολήθηκαν προσωπικά οι τελευταίοι πρωθυπουργοί της Γαλλίας.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, φέρεται να έθεσε το θέμα πολύ πρόσφατα, μόλις προ δεκαημέρου, στον σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ζαγιέντ αλ Ναγιάν με τον οποίο είχε τηλεφωνική επικοινωνία. Δυστυχώς, το πολύ ενδιαφέρον δημοσίευμα δεν είναι προσβάσιμο στο σύνολό του, καθώς αποτελεί συνδρομητική υπηρεσία στην οποία δεν κατορθώσαμε να αποκτήσουμε πρόσβαση.

Εμπεριέχει όμως και μια πολύ ενδιαφέρουσα παράμετρο, άγνωστη σε εμάς μέχρι σήμερα, εάν βέβαια ισχύει. Η ηγεσία των ΗΑΕ φέρεται να έχει θέσει κάποιους όρους στην ελληνική, αν και όπως αναφέρεται, η Ελλάδα θεωρείται ως βασικός υποψήφιος για να αποκτήσει ορισμένα από τα Mirage 2000-9.

Ο Κυρ. Μητσοτάκης, πριν 10 ημέρες έθεσε θέμα Mirage 2000-9 στον σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ζαγιέντ αλ Ναγιάν…

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *