Ο ΥΦΕΘΑ Νικόλαος Χαρδαλιάς σε Μονάδες του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς της Κύπρου και τη Φρεγάτα ΨΑΡΑ

 Ο ΥΦΕΘΑ Νικόλαος Χαρδαλιάς σε Μονάδες του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς της Κύπρου και τη Φρεγάτα ΨΑΡΑ

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, χθες, Τρίτη 18 Ιουλίου 2023 στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στην Κύπρο, βρέθηκε σε Μονάδες και Υπηρεσίες του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς (ΓΕΕΦ) και τη Φρεγάτα ΨΑΡΑ.

Αρχικά, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε τη Φρεγάτα ΨΑΡΑ εν όρμω Λεμεσού, η οποία συμμετέχει στη Ναυτική Δύναμη της Επιχείρησης των Ηνωμένων Εθνών στο Λίβανο United Nations Interim Force in Lebanon – Maritime Task Force (UNIFIL-MTF).

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ενημερώθηκε από τον Κυβερνήτη Αντιπλοίαρχο Παναγιώτη Σάσσαρη ΠΝ για την επιχείρηση της UNIFIL-MTF, περιηγήθηκε στα διαμερίσματα της μονάδας επιφανείας και μίλησε στο πλήρωμα.

Στη συνέχεια, ο κ. Χαρδαλιάς μετέβη στη Ναυτική Βάση «Αντιστράτηγος Ευάγγελος Φλωράκης» του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς, στο Μαρί, όπου τον υποδέχθηκε ο Υπαρχηγός ΓΕΕΦ Αντιστράτηγος Λουκάς Χατζημιχαήλ και ο Διοικητής της Βάσης, Αρχιπλοίαρχος Κωνσταντίνος Γενναδίου ΠΝ.

Κατά την επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για την οργάνωση και τις επιχειρησιακές δυνατότητες της Διοίκησης Ναυτικού του ΓΕΕΦ. Ακολούθως, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε εγκαταστάσεις της Διοίκησης Πολεμικών Πλοίων και της Μονάδας Υποβρυχίων Καταστροφών, καθώς και το Περιπολικό Ανοικτής Θαλάσσης ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *