Ο όμιλος ΟΤΕ δώρισε στο ΓΕΣ 2 νέους Κινητούς Επικοινωνιακούς Κόμβους…

 Ο όμιλος ΟΤΕ δώρισε στο ΓΕΣ 2 νέους Κινητούς Επικοινωνιακούς Κόμβους…

Δύο νέους τηλεπικοινωνιακούς κόμβους δώρισε ο όμιλος ΟΤΕ στο Γενικό Επιτελείο Στρατού με σκοπό την αναβάθμιση του εξοπλισμού του, επίσης ο όμιλος ΟΤΕ θα αναβαθμίσει δύο επιπλέον συστήματα κεραιοσυστημάτων.

Την Τρίτη 12 Ιουλίου 2022, πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Α΄» στο Χαϊδάρι Αττικής, η τελετή δωρεάς υλικών και εξοπλισμού για την κατασκευή 2 νέων Κινητών Επικοινωνιακών Κόμβων και για την αναβάθμιση 2 επιπλέον κεραιοσυστημάτων προς το Γενικό Επιτελείο Στρατού, από τον Όμιλο ΟΤΕ.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης ως εκπρόσωπος του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ κ. Μιχάλης Τσαμάζ, ο Διοικητής της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ) του ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος Γεώργιος Τσιτσικώστας, ο Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) «ΑΙΓΕΑΣ» Αντιστράτηγος Δημήτριος Χούπης και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Διαβιβάσεων του ΓΕΣ Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Τσιρίδης.

Δείτε φωτογραφίες

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *