Στο 251 ΓΝΑ και Σχολή Ικάρων ο ΥΦΕΘΑ Ι. Κεφαλογιάννης

 Στο 251 ΓΝΑ και Σχολή Ικάρων ο ΥΦΕΘΑ Ι. Κεφαλογιάννης

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023, το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (ΓΝΑ) και τη Σχολή Ικάρων.

Ο Υφυπουργός, συνοδευόμενος από τον Υπαρχηγό ΓΕΑ Υποπτέραρχο (Ι) Αντώνιο Πανίδη, τον Διευθυντή Υγειονομικού του ΓΕΕΘΑ Υποναύαρχο (ΥΙ) Αντώνιο Παπαγεωργίου ΠΝ, τον Διευθυντή Υγειονομικού του ΓΕΑ Υποπτέραρχο (ΥΙ) Παναγιώτη Κωστόπουλο ενημερώθηκε από τον Διευθυντή του Νοσοκομείου Ταξίαρχο (ΥΙ) Κωνσταντίνο Σιαφάκα για τη δομή, τη στελέχωση και τη λειτουργία του Νοσοκομείου, ενώ συζητήθηκαν οι δυνατότητες και η προοπτική του.

Στη συνέχεια ο κ. Κεφαλογιάννης επισκέφτηκε τη Σχολή Ικάρων, συνοδευόμενος από τον Υπαρχηγό ΓΕΑ Υποπτέραρχο (Ι) Αντώνιο Πανίδη και ενημερώθηκε από τον Διοικητή της Σχολής Υποπτέραρχο (Ι) Κωνσταντίνο Καραμεσίνη για την οργάνωση, την αποστολή, το πρόγραμμα στρατιωτικής και ακαδημαϊκής εκπαίδευσης των Ικάρων. Ταυτόχρονα συζητήθηκε η συνεργασία και η ανταλλαγή επισκέψεων με αντίστοιχες Σχολές ξένων χωρών. Τέλος, περιηγήθηκε από σπουδαστές στον Χώρο Ιστορικής Μνήμης όπου έγινε κοινωνός της ιστορίας της Σχολής.

Φωτογραφίες

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *