Εντι Ράμα : Ρίχνει βέλη στην Ευρώπη και “γλύφει” Ερντογάν

 Εντι Ράμα : Ρίχνει βέλη στην Ευρώπη και “γλύφει” Ερντογάν

“Η αγαπημένη σχέση”… του Εντι Ράμα είναι ο Ρετζεπ Ταγιπ Ερντογαν και αυτό φυσικά δεν θέλει σε καμία περίπτωση να το κρύψει στην Ευρώπη για τους δικούς του λόγους… 

Απλός θα πρέπει να θυμίσουμε στον Εντι Ράμα που κάνει τεμενάδες τον Τούρκο Πρόεδρο, ότι και η Ελλάδα εδώ και 30 χρόνια εξάγει χρήματα στη χώρα του μεσώ τον Αλβανών μεταναστών…καλά θα κάνει λοιπόν να τα βάλει στη ζυγαριά για το συμφέρον του και μόνο !

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα είπε ότι χωρίς τον Πρόεδρο της Τούρκικης  Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, πολλοί περισσότεροι άνθρωποι θα είχαν χάσει τη ζωή τους στη χώρα του την Αλβανία.

Ο Έντι Ράμα, συμμετείχε στο 17ο Στρατηγικό Φόρουμ του Μπλεντ που διοργανώθηκε από τη Σλοβενία με θέμα “η κυριαρχία της εξουσίας ή η δύναμη των κανόνων”;

Τονίζοντας ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) παρέχει επαρκή αριθμό εμβολίων στους πολίτες των κρατών μελών στην επιδημία του νέου κορωνοϊού (Covid-19), ο Ράμα σημείωσε ότι ακόμη και επαγγελματίες υγείας δεν έχουν πρόσβαση σε αυτά στις χώρες των Δυτικών Βαλκανίων και είπε:

“Η Τουρκία μας έδωσε το εμβόλιο. Χωρίς τον Πρόεδρο Ερντογάν, πολλοί περισσότεροι άνθρωποι θα είχαν χάσει τη ζωή τους στη χώρα μας. Ελπίζουμε ότι δεν θα επαναληφθεί το ενοχλητικό λάθος της ΕΕ «που απλώς έχουν μοιράσει εμβόλια η μια χώρα στην άλλη και μας ξέχασαν εντελώς» κατά τη διάρκεια της επιδημίας. Ας είναι αυτό ένα μάθημα για την ΕΕ”.

Πηγή : https://www.trt.net.tr/

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *