Ημερίδα ΣΔΙΕΠ/ΠΑ: “Γεωπολιτικές εξελίξεις στην Λεκάνη της Μεσογείου – Αραβικό κόσμο, θεωρία και σύγχρονη πρακτική”

 Ημερίδα ΣΔΙΕΠ/ΠΑ: “Γεωπολιτικές εξελίξεις στην Λεκάνη της Μεσογείου – Αραβικό κόσμο, θεωρία και σύγχρονη πρακτική”

Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013, πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της Σχολής Ικάρων, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι, ημερίδα με θέμα “Γεωπολιτικές εξελίξεις στην Λεκάνη της Μεσογείου – Αραβικό κόσμο, θεωρία και σύγχρονη πρακτική”.

Η εν λόγω ημερίδα οργανώθηκε στο πλαίσιο εκπαίδευσης των σπουδαστών της Σχολής Διοίκησης και Επιτελών της Πολεμικής Αεροπορίας (ΣΔΙΕΠ/ΠΑ). Την έναρξη της ημερίδας κήρυξε ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης (ΔΑΕ) , Υποπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου.

Ομιλητές ήταν, ο Ομότιμος Καθηγητής του πανεπιστημίου Αθηνών κ. Θάνος Βερέμης, ο Ομότιμος Καθηγητής του Παντείου πανεπιστημίου κ. Αλέξανδρος Κούτσης, ο Διδάκτωρ Κοινωνικών και Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστημίου Γενεύης κ. Μελέτης Μελετόπουλος, ο Διδάκτωρ Οικονομικών – Αναλυτής κ. Ανδρέας Ανδριανόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής. Συντονιστής της ομιλίας ήταν ο δημοσιογράφος κ. Αντώνης Παπαγιαννίδης. Την ημερίδα παρακολούθησαν επιτελείς της ΔΑΕ, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφάλειας καθώς και μαθητές των Παραγωγικών Σχολών τους.

Πηγή: http://www.haf.gr/el/news.asp?id=8309

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *