Οι Ένοπλες Δυνάμεις κοντά στους πολίτες : Υγειονομικό Κλιμάκιο στην Κάσο και Γαύδο

 Οι Ένοπλες Δυνάμεις κοντά στους πολίτες : Υγειονομικό Κλιμάκιο στην Κάσο και Γαύδο

3η αποστολή από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας  υγειονομικού κλιμακίου για το πρόγραμμα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας προς τους κατοίκους των μικρών νησιών, «Υγειονομική Μέριμνα για όλους από τις Ένοπλες Δυνάμεις».

Στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης, με μέριμνα του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, πολυμελές διακλαδικό κινητό κλιμάκιο Στρατιωτικών Ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων και Νοσηλευτών των Ενόπλων Δυνάμεων, θα επισκεφθεί τη νήσο Κάσο το διήμερο 1 και 2 Σεπτεμβρίου, καθώς και τη νήσο Γαύδο στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου, για να διενεργήσει προληπτικό ιατρικό έλεγχο στους ακρίτες μας.

O Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, για τη συνέχιση του προγράμματος στήριξης των κατοίκων στα μικρά νησιά, δηλώνει:

«Η ασφάλεια της υγείας των συμπατριωτών μας, ιδιαίτερα στα μικρά μας νησιά, είναι η ασφάλεια της Πατρίδας μας. Με προσήλωση στο στόχο αυτό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων θα επισκεφθεί τα μικρά νησιά Κάσο και Γαύδο, για να συνδράμει στην υγειονομική τους φροντίδα.

Συνεχίζουμε, αταλάντευτοι στο στόχο μας και στην αποστολή μας, με κάθε μέσο».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *