“Μίνι Air Show” εν όψη Εορτής της Πολεμικής Αεροπορίας

 “Μίνι Air Show” εν όψη Εορτής της Πολεμικής Αεροπορίας

Η Αεροπορική Επίδειξη της Πολεμικής Αεροπορίας, με αφορμή τον εορτασμό του Προστάτη της Αρχαγγέλου Μιχαήλ, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Νοεμβρίου και ώρα 12.00 στον Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου, με επίκεντρο την Πλατεία Ηρώων – Ανδριάντας Κωνσταντίνου Παλαιολόγου (επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος στο Παλαιό Φάληρο).

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Πολεμική μας Αεροπορία και το Πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023 (Ανδριάντας Κωνσταντίνου Παλαιολόγου)

11:30:Μουσική Εκδήλωση από την ελαφρά ορχήστρα του Σμήνους Μουσικής της ΠΑ
12:00:Έναρξη Αεροπορικής Επίδειξης

Κατά την διάρκεια τη Αεροπορικής επίδειξης, στον εναέριο χώρο πάνω από τον Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου, θα «πετάξουν» και θα παρουσιάσουν το εντυπωσιακό τους πρόγραμμα, οι πιλότοι και τα αεροπλάνα της Πολεμικής μας Αεροπορίας (μεταξύ των οποίων: Rafale, Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς», T-6A «Δαίδαλος», επετειακό αεροσκάφος Spitfire, καθώς και πολιτικά αεροσκάφη), προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος σχετικά με την εκδήλωση, τονίζει: «Για ακόμη μια φορά, η Πολεμική μας Αεροπορία τελεί τον ετήσιο εορτασμό της, στο Παλαιό Φάληρο, με τη λαμπρότητα που αρμόζει. Η πόλη μας και η Δημοτική μας Αρχή, τιμά αυτή την επιλογή και γιορτάζει τους Αρχαγγέλους Μιχαήλ και Γαβριήλ, με την Πολεμική Αεροπορία και τους αεροπόρους μας, τους άγρυπνους φύλακες του εθνικού εναέριου χώρου. Αίεν Υψικρατείν! Χρόνια πολλά.»

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *