Η NASA αποκάλυψε σε live μετάδοση νέα ευρήματα για τα UFO τα οποία θεωρούνται ιστορικής σημασίας. [vid]

 Η NASA αποκάλυψε σε live μετάδοση νέα ευρήματα για τα UFO τα οποία θεωρούνται ιστορικής σημασίας. [vid]

WASHINGTON D.C., UNITED STATES – SEPTEMBER 14: The United States NASA Administrator Bill Nelson speaks during the media briefing at the NASA Headquarters in Washington D.C., United States on September 14, 2023. (Photo by Celal Gunes/Anadolu Agency via Getty Images)

Η NASA αποκάλυψε σε live μετάδοση νέα ευρήματα έκθεσης για τα UFO τα οποία θεωρούνται ιστορικής σημασίας.

Τα ευρήματα προέρχονται από μια ανεξάρτητη ομάδα μελέτης στην οποία ανατέθηκε από τη NASA το 2022 η έρευνα, αποτελούμενη από 16 επιστημονικούς, αεροναυπηγούς και ειδικούς δεδομένων με επικεφαλής τον αστροφυσικό David Spergel.

Δείτε τις ανακοινώσεις από τη NASA:

«Τα περισσότερα φαινόμενα εξηγούνται – Μια μικρή χούφτα δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί άμεσα»

Αυτή η έκθεση είναι το αποτέλεσμα της έρευνας μιας ανεξάρτητης επιτροπής, που απαρτίζεται από 16 επιστήμονες, αεροναυπηγούς και ειδικούς δεδομένων, με επικεφαλής τον αστροφυσικό David Spergel, και είχε την υποστήριξη της NASA από το 2022. Ο στόχος της ομάδας ήταν να μελετήσει τα UAP με βάση την επιστήμη και να δημιουργήσει οδηγίες για το πώς να ενσωματώνουμε τα επιστημονικά εργαλεία και δεδομένα για μεγαλύτερη κατανόηση των UAP. Ο Daniel Evans, ανώτερος αξιωματούχος της NASA, επισήμανε προηγουμένως ότι η έκθεση θα διατίθεται δημοσίως σύμφωνα με τις αρχές της διαφάνειας και επιστημονικής ακεραιότητας του οργανισμού, ενθαρρύνοντας τον καθένα να την εξετάσει και να τη μελετήσει.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *