Ο Αρχιλοχίας της 98 ΑΔΤΕ δείχνει το παράδειγμα σε όλους μας !

 Ο Αρχιλοχίας της 98 ΑΔΤΕ δείχνει το παράδειγμα σε όλους μας !

Λίγες είναι οι φορές που βλέπεις ανθρώπους με ευαισθησία για τα ζώα…Ο μικρός πελεκάνος που βλέπουμε στη φωτογραφία, είναι καμένος στα πόδια. Εκεί βρέθηκε ένας άνθρωπος να του δώσει έστω μια μικρή φροντίδα, είναι ο άνθρωπος που τρέχει για όλους μας όλο το το 24ωρο για οτιδήποτε…Είναι ο Στρατιωτικός που σκέφτεται το περιβάλουν και είναι ευαισθητοποιημένος… 

Σε ύφεση βρίσκεται η μεγάλη αναζωπύρωση που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης στη Λέσβο σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση. Πυροσβέστες και εθελοντές έδωσαν πραγματική μάχη για να περιορίσουν τη φωτιά που απειλούσε εκ νέου το χωριό Βρίσα.

Το χωριό της Λέσβου σώθηκε και πάλι μετά τη νέα απειλή, ωστόσο από τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το Σάββατο πολλά ζώα τόσο οικόσιτα όσο και άγρια κάηκαν μέσα στις φλόγες ή τραυματίστηκαν σοβαρά.

Ο Αρχιλοχίας Βασίλης Βουρλής του Μηχανικού, της δύναμης του στρατιωτικού σχηματισμού της 98 ΑΔΤΕ, στο περιθώριο της υπερπροσπάθειάς του για έκτη ημέρα συμμετέχοντας στην κατάσβεση της μεγάλης δασικής πυρκαγιάς, βρήκε τον χρόνο να βοηθήσει ένα μικρό πελαργό που είχε καεί στα πόδια.

Λίγο νερό και άμεση μεταφορά του για κτηνιατρική φροντίδα στον ειδικό χώρο περίθαλψης ζώων και πουλιών που έχει δημιουργηθεί από τον Δήμο Δυτικής Λέσβου στο γήπεδο του Πολυχνίτου

Τη φωτογραφία ανέβασε στο facebook ο Δημοτικός Υπάλληλος κ. Δημήτρης Κόνσουλας.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *