ΣΟΕΔ : Σειρά θεμάτων που απασχολούν τα στελέχη των ΕΔ έθεσαν σε Βουλευτές της ΝΔ.

 ΣΟΕΔ : Σειρά θεμάτων που απασχολούν τα στελέχη των ΕΔ έθεσαν σε Βουλευτές της ΝΔ.

Συνεχίστηκαν οι συναντήσεις του Αστικού μας Σωματείου στην Αθήνα με τους βουλευτές ΝΔ Νομού Λάρισας κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο και Νόμου Πιερίας κ Φώντα Μπαραλιάκο..
Σκοπός η γνωστοποίηση των θεμάτων που απασχολούν άμεσα τις οικογένειές μας, επιζητώντας την ανάδειξή τους και την συνδρομή τους για την επίλυση τους.

Συγκεκριμένα, θέσαμε μια σειρά θεμάτων, τα οποία μας απασχολούν, όπως:
α) την συνυπηρέτηση εργαζομένων στο δημόσιο τομέα με ένστολο Προσωπικό,
β) την εξάλειψη Προσωπικών Δεδομένων από τα Στελέχη Ειδικών Καταστάσεων (ΕΥ-ΥΓ) των Ενόπλων Δυνάμεων,
γ) τον Προσωπικό Βοηθό για άτομα με αναπηρία,
δ) την εναρμόνιση του Ν. 4808/2021 για την άδεια πατρότητας και στο στρατιωτικό προσωπικό
ε) τη λήψη του οικονομικού βοηθήματος οικογενειακής ή επαγγελματικής αυτοτέλειας (ΒΟΕΑ), το οποίο αποδίδεται στα τέκνα μεταξύ 25 έως 30 ετών και αφορά στην καταβολή μηνιαίων κρατήσεων υπέρ των Μετοχικών Ταμείων, για την παροχή εφάπαξ βοηθήματος οικογενειακής ή επαγγελματικής αυτοτέλειας.

Επίλογος της συνάντησης, ήταν η διαβεβαίωση εκ μέρος των κ.κ. βουλευτών , ότι θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν τις προσπάθειες και ενέργειες του αστικού μας σωματείου και την ανάδειξή των προβλημάτων, γεγονός που αποδεικνύεται από τις μέχρι τώρα ενέργειες τους, όπως η κατάθεση ερωτήσεων στην ολομέλεια της Βουλής .
Από την πλευρά μας ευχαριστήσαμε για την ανάδειξη θεμάτων που μας απασχολούν, για το πολύ καλό κλίμα της συνάντησης και τη συνέχιση της συνεργασίας μας για την ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν τις οικογένειες μας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *