Ο Ι. Κεφαλογιάννης στην Περιοχή Ευθύνης της 95 ΑΔΤΕ [pics]

 Ο Ι. Κεφαλογιάννης στην Περιοχή Ευθύνης της 95 ΑΔΤΕ [pics]

95 ΑΔΤΕ

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Ιωάννης Κεφαλογιάννης, στο πλαίσιο επίσκεψής του στην Περιοχή Ευθύνης της 95 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (95 ΑΔΤΕ), επισκέφθηκε χτες, Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023, το Στρατηγείο της 95 ΑΔΤΕ, όπου ενημερώθηκε από τον Δκτή Υπτγο Γεώργιο Μανουρά. για την οργάνωση, την αποστολή και τις τρέχουσες δραστηριότητές της.

Αμέσως μετά, συνάντησε αντιπροσωπεία Εθνοφυλάκων από τα Τάγματα Εθνοφυλακής (ΤΕΘ) της ΑΔΤΕ (ΤΕΘ Άνω Καλαμώνα, Αρχίπολης, Ρόδου και Ψίνθου), συνομίλησε μαζί τους και ενημερώθηκε από τους Διοικητές για τις δραστηριότητές τους.

Ακολούθως, μετέβη στη Σύμη όπου επισκέφθηκε την έδρα της Διοίκησης Άμυνας της Νήσου (ΔΑΝ). Ενημερώθηκε από τον Δκτή Σχη (ΠΖ) Παναγιώτη Βρανά για την αποστολή και τις τρέχουσες δράσεις, ενώ στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό στα στελέχη και στους οπλίτες θητείας της Μονάδας και συνομίλησε μαζί τους.

Τέλος, ο κ Κεφαλογιάννης επισκέφτηκε το Δημαρχείο Σύμης όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Λευτέρη Παπακαλοδούκα και στη συνέχεια μετέβη στην Ιερά Μονή Πανορμίτη όπου ξεναγήθηκε από τον Πατέρα Αντώνιο.

Στις παραπάνω επισκέψεις παραβρέθηκαν ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Παππάς και οι κ.κ. βουλευτές Δωδεκανήσου Μάνος Κόνσολας και Βασίλειος-Νικόλαος Υψηλάντης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *